torsdag, september 07, 2006

Pool 7/9

I går fick vi vatten i Poolen och idag har vi (Matilda o Magnus) badat för första gången. Häftig känsla att hoppa i sin egen pool som vi pratat om fram och tillbaka i 3 år!

tisdag, september 05, 2006

Pool 5/9

Nu har vi Liner i poolen så nu kan det regna hur mycket det vill... men nu ska det vara uppehåll enl SMHI, vi sk snart kunna bada så sol och värme ser vi fram emot. Tilla och Morten har prov badat, doppat fötterna iallafall... i morgon ska pump, filter mm mm kopplas in. Då är det bara att vänta på att värmepumpen gör sitt. När kan man bada i poolen då? Det går åt 1,16kwh för att höja temp på 1 kubikmeter 1 grad... poolen rymmer ca 42,5m3 ... vattnet från brandposten är 10-13 grader... värmepumpen ger 8,8kw ... lämplig badtemp 25-27 grader dvs ~93 timmar. Tror inte att vi kan hålla oss riktigt så länge ...

måndag, september 04, 2006

Pool 4/9

Ja det blev måndag och inte kom det någon och satte liner idag heller... Varför är det så svårt att lämna riktiga tider? Jag tror att det blir i morgon Tisdag men ... Vill ju att vi ska ha poolen färdig till på Söndag när Malin ska fyller år!!! (tror att det finns vatten i poolen men frågan är hur varmt det har hunnit bli)

lördag, september 02, 2006

Pool 2/9

Nu är det lördag... och linern skulle sättas fredag eller lördag enl besked i torsdags kväll. Nu är det ju hantverkare, så det blir (förhoppningsvis) på måndag. Kantstenen har kommit men den rekomenderas vi nu inte sätta på plats förrän plattorna runt poolen är lagda, som vi tänkte göra till våren, hur går det då med överdraget??? Iallafall ... kan man inte bada i poolen så kan man ju spela fotboll där, efter att Magnus öst ut 7-800 liter vatten.